Зареждане

Магомед Анкалаев нокаутира брутално Кутелаба в 1-вия рунд

Магомед Анкалаев нокаутира брутално Кутелаба в 1-вия рунд
Публикувано на: Октомври 24, 2020 в 21:25 ч
Преди малко Магомед Анкалаев сложи точка на сагата с Йон Кутелаба. Двамата дадоха начало на главната карта на UFC 254 в Абу Даби. Срещата им беше в полутежка категория и втора за тази година. В началото на 2020 година видяхме първата им битка, която рефера спря прекалено рано и от UFC насрочиха реванш. Няколко пъти срещата пропадаше, но чакането определено си заслужаваше.

В началото на срещата двамата не бързаха и започнаха търпеливо. Размяна на ритници и ляв от Анкалаев. Кутелаба му връща с мощен оувърхенд. Ритник в тялото на Анкалаев. Мощен ляв от Магомед и Кутелаба е в нокдаун.

Йон опитва да скъси дистанцията и преследва Анкалаев, но това е грешка, за която ще плати. Комбинация от удари от страна на Анкалаев и Кутелаба отново е в тежък нокдаун. Анкалаев се нахвърля с брутални попадения, а Кутелаба изпада в безсъзнание и рефера спира боя в последната минута на първия рунд.

С тази победа Магомед навлиза в серия от 5 поредни победи в UFC, oт които 4 с нокаут. Така той държи най-дългата активна серия от победи в полутежка категория, която е 5 поредни. Йон от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес