Зареждане

Мага Исма вероятно ще се провали на кантара за RCC 13

Мага Исма вероятно ще се провали на кантара за RCC 13
Публикувано на: Декември 1, 2022 в 00:00 ч
Руските медии гърмят, че "Плешивият Хищник" катастрофално не успява да се справи със свалянето на килограми.

Все по-малко време остава до събитието RCC 13, който ще се проведе в Екатеринбург на 3 декември. И облаците започват да се събират над главната битка. Гвоздеят на вечерта трябва да бъде дуелът между Магомед Исмаилов и Александър Шлеменко.

Но "Плешивият Хищник" има огромни проблеми с намаляването на теглото. През оставащите дни той трябва да извърши истински подвиг, за да покрие изискваната рамка. Проблемите на Магомед бързо станаха видими за всички.

Още на пресконференцията той получи остри въпроси за ситуацията с теглото. Исмаилов се опита да се изсмее и дори предложи да се бие с един от журналистите, но вече в този момент имаше сериозни притеснения относно формата на Исмаилов.

Когато двамата застанаха лице в лице беше забележимо, че дори визуално Шлеменко изглежда много по-дребен от опонента си. Ситуацията беше довършена от думите на Магомед, че всичките му мисли са заети само с храна.

Предполага се, че Мага ще изцеди максимума от себе си, а излишните килограми ще компенсира с глоба. Самият Шлеменко подчерта, че дори не е погледнал договора и ще се бие при всякакви условия.

Бойците могат да бъдат глобени с 10-20% от заплатата в полза на противника. Александър едва ли ще откаже допълнителните $60 000 от хонорара на Исмаилов. Но състоянието на Магомед наистина буди безпокойство.

Ако "Плешивият Хищник" все пак поеме риска и се опита да свали до 84 килограма, то неговото кардио пак ще свърши бързо. Това се случи в последната му ММА битка с Владимир Минеев. Исмаилов се измори и трябваше да бъде спасен с кислородни бутилки.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес