Зареждане

Mackenzie Dern: Загубите са част от живота

Mackenzie Dern: Загубите са част от живота
Публикувано на: Октомври 14, 2019 в 05:00 ч
Mackenzie Dern допусна изненадваща първа загуба в своята професионална кариера миналия уикенд във Флорида. Тя сподели клетката с Amanda Ribas и не успя да покаже почти нищо в срещата, въпреки че беше фаворит. Ribas контролираше нещата и изнесе лекция в стойка на Dern, която опита да пренесе играта на земя, но не се получаваше. Имаше малко надиграване на земя, където Amanda отново беше с една идея по-добра.

Mackenzie реши да се бие, въпреки че преди няколко месеца роди своята дъщеря и явно това не беше добра идея. Тя загуби с решение и това беше първата й загуба, която спря нейната серия от 7 поредни победи.

Мнозина очакваха големи неща от нея, но след тази загуба тя се връща доста назад. Dern сподели в социалните мрежи, че няма да си търси оправдания, защото победите и загубите са част от живота:


Няма да се оправдавам! Победите и загубите са част от живота. Искам да благодаря на моето семейство, треньори и спонсори. Благодаря на феновете, които все още вярват в мен. Все още имам много пред себе си. Поздрави за Amanda. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес