Зареждане

Mackenzie Dern: Няма да се проваля на кантара

Mackenzie Dern: Няма да се проваля на кантара
Публикувано на: Август 27, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR
Mackenzie Dern вярва, че повече няма да има никакви проблеми на кантара. Състезателката на UFC от категория сламка отсъства вече година и няколко месеца, защото беше бременна и през юни роди дъщеря. Тя е с рекорд 7-0 в клетката и през октомври ще се завърне, за да се бие срещу Amanda Ribas на UFC on ESPN+ 19 във Флорида.

Dern търпи доста критика, защото в 3 от битките си се проваля на кантара. В последната си битка през май миналата година тя събмитна Amanda Cooper, но беше с над 3 килограма по-тежка на кантара. Сега тя вече е майка и вярва, че няма да се провали, защото има да свали 3 килограма, а до битката имa цели 7 седмици:


До битката ми остават 7 седмици, а имам само 3 килограма за сваляне. Знам, че това кърмене ми помага да свалям килограми и дори не го забелязвам. Теглото ми е добре и съм доста изненадана. Моята идея е да изгоря калориите и да направя мускули. Фокусирана съм върху тренировки и диета. Всеки ден от UFC ми пращат храна, защото имам дете и нямам време да готвя. Това ми помага много. 

Организацията се чудеха дали да ми разрешат да се върна. Те се притесняваха, защото кърмя и свалянето на килограми може да създаде проблем. Всичко е наред и няма проблем. Сега се изморявам малко повече, защото спя по-малко, но общо взето всичко е наред. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес