Зареждане

Люк Рокхолд: UFC са мафия, която иска да те стъпче

Люк Рокхолд: UFC са мафия, която иска да те стъпче
Публикувано на: Август 19, 2022 в 02:00 ч
Този уикенд Люк Рокхолд се завръща в октагона след тригодишно прекъсване, изправяйки се срещу Пауло Коста. Двамата ще се срещант в подглавната битка на UFC 278 в Юта, САЩ.

Докато бившият шампион в средна категория е фокусиран върху предстоящата си битка, той все още говори за друга битка, a именно тази с промоционалната машина на UFC.

Люк твърди, че UFC са една мафия, която иска да те стъпче. По време на отсъствието си от битките, Люк беше силно критичен към UFC за техните бизнес практики. Рокхолд обясни, че проблемите му с компанията са чак до промоционалния му дебют през 2013 година.

„След като загубиш титлата, не те уважават. UFC е мафия. В тази игра когато загубиш влиянието си, тези хора се опитват да те стъпчат, а ти просто отвръщаш на удара и това е постоянна битка.

 Това е досадно. Това е гадно и отвратително. Има нужда от промяна и не ме е страх да го кажа. Всичко, което казвам е правилно и вярно. 

Няма да прехапя устната си и да не го кажа така, защото трябва да изчакам, докато получа сила и позиция. Точно така е и това ме вбеси в играта. 

Мисля, че се случи в момента, в който дойдох в UFC. Влязох и бях неуважен веднага. 

Трябваше да се бия с Витор Белфорт, а те го защитаваха, за да може да използва всички стероиди на света и да бъде техният бразилски супер герой.  Да, това беше неуважение от самото начало. 

Богатите стават по-богати и винаги е битка за потискане на едно и изграждане на друго. Така че не е само UFC, не е само Уайт. Наистина е навсякъде. Няма много справедливост и истински хора на този свят.

 Излагаме живота си на риск, а тези хора са там и се държат така, сякаш правят най-доброто за нас. Бизнесът се променя. Дейна Уайт просто се опитва да следва Конър Макгрегър. 

Уайт дава на децата един по-изроден начин на живот. Някой ми каза, че е подарил на това дете от Full Send 250 000 долара без причина. И тогава той е там и казва, че получаваме това, което заслужаваме.

Дейна, млъкни. Какво правиш ? Аз съм в добри отношения с него, но ще кажа истината. Той знае, че това е истината.“, каза Рокхолд пред Ариел Хелуани в The MMA Hour. 

Прав ли е Рокхолд ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес