Зареждане

Люк Рокхолд планира завръщане в клетката

Люк Рокхолд планира завръщане в клетката
Публикувано на: Август 11, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория Люк Рокхолд си е променил мнението и не смята да се оттегля от ММА. 35-годишния ветеран направи дебют в полутежка категория преди година. Той смяташе, че е най-голямата заплаха за Джон Джоунс, но в дебютната му битка Ян Блахович го нокаутира тежко и му счупи челюстта. Рокхолд навлезе в серия от 2 поредни загуби с нокаут и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.

Той е с рекорд 16-5 в клетката и всички негови загуби са с нокаут. След загубата от Ян, Рокхолд сподели, че повече не иска да се бие и обяви, че ще се оттегли от бойните спортове. Дейна Уайт го подкрепи, но сега Люк смята да остави вратата отворена за битки в UFC. Ето какво сподели той в интервю:

Доволен съм от положението ми в момента. Направих доста в спорта. Не ми харесва да си затварям вратите в живота. Няма да съм от тези, които се оттеглят от ММА, а след това се връщат. Точно сега съм щастлив, че не се бия. Хубаво е да се фокусирам върху други неща. 

Битките отнемат много. Вече съм го правил и съм бил на върха. В момента нямам нужния глад и страст. Знам, че имам доста фенове и се извинявам, че сега не се бия, но никога не се знае. Чувствам, че не искам да се оттеглям. Един ден пак ще се бия. 

В последните дни бившия шампион помага на своя съотборник Даниел Кормие в подготовката си за боя със Стипе Миочич.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес