Зареждане

Люк Рокхолд иска да разбива глави, но желаещи няма

Люк Рокхолд иска да разбива глави, но желаещи няма
Публикувано на: Май 18, 2021 в 00:00 ч
Люк Рокхолд планира да се завърне в средна категория на UFC. 36-годишния бивш шампион не се е бил от 2 години. Той направи неуспешен дебют в полутежка категория и беше нокаутиран от Ян Блахович през 2019 година.

Люк си тръгна със счупена челюст и сериозно обмисляше оттегляне от ММА. Той е в серия от 2 поредни загуби с тежък нокаут и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. Рокхолд няма победа вече 4 години, но не се притеснява.

Той вярва, че все още е сред топ бойците и може да стигне до титлата. В една от последните си изяви за медиите Люк сподели, че иска да разбива глави, но всички бягат от него:

Време е да разбия малко глави. Тялото му се чувства добре и съм около 93 килограма. Всичко е точно и трябва да намеря някой търтей, който да приеме бой. Ще се бия в средна категория. Там се чувствам добре, вкарах щети, спечелих титлата и пак планирам да го направя. Искам да се бия с боец, който ще се бие. 

Трябва да намеря боец от топ 10, който е готов за бой. Има няколко бойци от топ 10, които измислят оправдания, за да не се бият с мен. Кои са те, че да отказват ? Последната ми битка в тази категория беше срещу Ромеро преди години. Тогава той се провали на кантара. 

Аз напуснах класирането, но всъщност не съм. Все още съм там. Всички знаят кой съм аз и какво мога да правя. Всички си намират оправдания, за да не се бият с мен. Няма да се бия с боец, който не може да ме развълнува. Трябва да е някой, който има смисъл и ще развълнува феновете. Искам да се завърна и да оправя нещата.

Ще успее ли Рокхолд да спре серията от загуби ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес