Зареждане

Lyoto Machida към Gegard Mousasi: Подготви се добре, защото ще мина през теб

Lyoto Machida към Gegard Mousasi: Подготви се добре, защото ще мина през теб
Публикувано на: Октомври 1, 2018 в 23:26 ч
Lyoto Machida няма нищо против за битка с шампиона в средна категория Gegard Mousasi, който миналия уикенд защити титлата си в средна категориа с победа над Rory MacDonald. Двамата с Gegard имат една битка помежду си през 2014 в Бразилия, когато "Драконът" успя да победи с решение в битка, която спечели бонус за "Битка на вечерта".

Lyoto се е прицелил в пояса и предупреди Mousasi да се подготви добре, защото в протичен случай, ще мине през него:

Той твърди, че иска да се бие с мен и аз съм готов. Нека направим тази втора битка. Мисля, че той все още му горчи от загубата срещу мен и каза в интервю, че иска да се бием. Аз съм готов и ще бъде удоволствие за мен, защото целта ми е пояса в Bellator. Не съм тук да си играя и да приемам малки битки. Аз съм тук, защото искам да стана шампион.

Мисля, че през декември ме очаква сериозна битка срещу  Rafael Carvalho, но все пак трябва да мисля и за бъдещето.  Rafael Carvalho  заслужава сериозно внимание и подготовка от моя страна, но след него идва ред на Mousasi. По-добре се подготви добре и бъди силен, защото ще мина през теб.


Machida за последно нокаутира брутално Vitor Belfort на UFC 224 и подписа с Bellator, където ще дебютира през декември срещу бившия шампион в  средна категория Rafael Carvalho. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес