Зареждане

Луис Пеня оглавява 2 ММА събития в 15 дни

Луис Пеня оглавява 2 ММА събития в 15 дни
Публикувано на: Април 28, 2022 в 02:00 ч
Бившата ММА звезда на UFC Луис Пеня ще е доста зает през месец май. "Violent Bob Ross" ще оглави 2 ММА галавечери в рамките на 15 дни.

Пеня ще се бие срещу Едуард Вартанян в главната битка на събитието ACA 139, което ще се проведе на 21-ви май в Москва. Битката им ще е в лека категория и част от турнира в чеченската организация.

Явно Луис е подписал и с ММА лигата Titan FC. Само преди няколко часа в социалните мрежи от Titan FC споделиха, че Пеня оглавява събитието Titan FC 76, което ще се проведе на 6-ти май. Негов съперник ще бъде Зак Зейн в категория до 73 килограма.

Това е доста интересно, защото в рамките на няколко часа двете ММА организации рекламират битките с участието на Пеня. По всичко личи, че Пеня много си е повярвал, след като ще се бие 2 пъти в 2 главни битки в 2 различни ММА лиги.

Пеня е с рекорд 9-3 в ММА и беше уволнен от UFC след серия от арести заради домашно насилие. Луис за последно победи Муньос през април 2021 година. Той приключва 6 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА. Две от загубите му, са с раздвоено решение.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес