Зареждане

Лудост в ММА! Джъстин Бийбър предизвика Том Круз

Лудост в ММА! Джъстин Бийбър предизвика Том Круз
Публикувано на: Юни 10, 2019 в 15:29 ч
Ако сте търсили доказателство, че в ММА лудницата е на макс - ето ви го.

Джъстин Бийбър (да, онзи Джъстин Бийбър) иска да се бие срещу Том Круз (да, онзи Том Круз) в ММА битка и това вече предизвика интереса на промоутърите.

Бийбър предизвика Круз публично в социалната мрежа Twitter през уикенда, където написа:

"Искам да предизвикам Том Круз на битка в клетка. Том, ако не приемеш тази битка, значи си уплашен и никога няма да може да го преживееш. Кой иска да организира този двубой?"

А желаещи веднага се намериха.

Един от тях е Конър Макгрегър, който не само е готов да организира битката между Бийбър и Круз, но е готов да вземе участие в двубой същата вечер - срещу актьора Марк Уолбърг срещу неговите дялове в UFC, към които неведнъж е имал влечения.

Вижте също: Макгрегър предизвика на двубой 'актрисата' Марк Уолбърг срещу голям залог
 

 
"Ако Том Круз е достатъчно куражлия и приеме това предизвикателство, McGregor Sports and Entertainment ще организира битката. Има ли уменията Круз да се бие или го прави само по филмите? Скоро ще разберете!

Предизвиквам Марк Уолбърг на двубой в същото събитие. Ще го ошамаря, че да му паднат ушите и ще му взема дяловете в UFC."

Само че Макгрегър не е единственият организатор с апетит към такъв звезден двубой. Боксовия мениджър Оскар де ла Оя също прояви интерес към организирането на битката между Бийбър и Круз.

И докато осмисляме всичко това, което се случва... няма как да не ви попитаме - как си го представяте това???

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес