Зареждане

Макгрегър предизвика на двубой 'актрисата' Марк Уолбърг срещу голям залог

Макгрегър предизвика на двубой 'актрисата' Марк Уолбърг срещу голям залог
Публикувано на: Март 31, 2019 в 08:40 ч
Бившият носител на две титли в UFC, Конър Макгрегър наскоро обяви оттеглянето си от спорта, но все още търси предизвикателства.

Макгрегър е вдигнал мерника на холивудския актьор Марк Уолбърг. Уолбърг е един от инвеститорите в UFC и има дялове в компанията, а не е тайна, че Макгрегър иска също да има част от огромната компания. Явно това е и причината да предизвика актьора - за да му вземе собствеността.
 

 
"Реших да предизвикам холивудската актриса Марк Уолбърг. Двубой за всичките дялове!"

Двамата имаха закачка за дяловете на Уолбърг преди около две години - тогава актьорът сподели, че е готов да даде част от собствеността си на Макгрегър, тъй като го счита за едно от лицата на UFC. След това обаче допълни, че все пак всичко е бизнес и ирландеца ще трябва да се бръкне много надълбоко в джобовете за да се добере до тях.

Вижте също: Dana White: Няма да даваме дял от UFC на Conor McGregor

Започнаха да се носят слухове, че Макгрегър се подготвя за боксов двубой и феновете му със сигурност не са очаквали такова предизвикателство.

За последно Макгрегър се би през октомври в UFC 229,където загуби със събмишън срещу настоящия шампион в леката категория Хабиб Нурмагомедов.

Оттогава насам ирландецът се забърква в различни скандали, като последното е сексуално посегателство, за което в момента е разследван в родината си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес