Зареждане

Логан Пол ступал бодибилдъра Брадли Мартин в таен ММА бой с голи ръце

Логан Пол ступал бодибилдъра Брадли Мартин в таен ММА бой с голи ръце
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 15:00 ч
Изглежда, че историята за това кой е бил по-добър в тайния ММА бой на Логан Пол и Брадли Мартин излиза наяве парче по парче.

Шампионът на UFC в полусредна категория Шон О'Мали твърди, че знае "какво точно се е случило", а бившият претендент в тежка категория Брендън Шауб също е бил запознат с подробностите. И тъй като няма камери, които да са записали срещата между двамата, официалният резултат ще бъде известен само на тези, които са били в залата.

Двамата инфлуенсъри от социалните мрежи беше споделил приятелска вражда. А Мартин се превърна в печално известен мем в света на ММА заради настояването си, че би могъл да победи боец от нивото на шампион на UFC, ако те са в по-малките теглови категории.

Тайната битка между Логан Пол и Брадли Мартин в ММА била с голи ръце

Един от свидетелите, които са присъствали, когато Логан Пол и Брадли Мартин са се били в залата за бодибилдъри "Zoo Culture", е бил ко-водещият на "Impaulsive" Майк Майлак. Той сподели единствените известни кадри на двамата от този ден, на които изглежда се виждаха шокираният Мартен и доволният Пол.

Двамата се бяха сдърпали в социалните медии, като през миналия уикенд Пол заяви в коментар в Инстаграм, че ще се видят в залата. И изглежда, че те са разрешили враждата си с ММА бой с голи ръце без протектори.

Пол е бивш състезател по борба от трета дивизия от прочутия щат Охайо, а освен това се е боксирал четири пъти. През октомври миналата година той победи черния колан по жиу-жицу Дилън Данис, а преди това се е изправял два пъти срещу KSI и изигра всички рундове с Флойд Мейуедър в демонстративен двубой.

Междувременно Мартин изглежда има ограничен боен опит, но е културист и се извисява над мнозина с ръст. Неговата фраза "Но аз съм 117 килограма, брат" се превърна в мем в света на бойните спортове заради настояването му, че би победил бойци като Димитриъс Джонсън само заради размерите си.

Всъщност обаче той изглеждаше малко по-нисък от Пол във видеото на Майлак и със сигурност нямаше да има голямо предимство в теглото. Роденият в Охайо боксьор намалява теглото си до около 86 кг за боксовите си мачове, но вероятно по време на двубоите си в WWE стъпва на кантара доста над 90кг.

Логан Пол причини на Брадли Мартин нараняване на окото с първия удар в бързата тайна ММА битка

Двамата са се срещнали в Zoo Culture през уикенда в двубой без камери. След това Пол и Мартин се е били без ръкавици, като Мажлак твърди, че неговият съводещ в подкаста е нанесъл първия удар.

Говорейки в стрийм в Twitch, Мажлак уточни, че това е бил "действителен истински бой с голи ръце", в който те не са носели "никакви ръкавици, никакви протектори, никаква гума за уста" и им е било позволено да използват "юмруци, ММА борба, всичко". Той казва, че неговият приятел е ударил пръв и веднага е причинил нараняване.

"Логан пръв нанесе ляв удар в дясното око на Брадли", отговаря Майлак на въпроса кой е нанесъл началния удар.

"Брадли наистина се появи. Бях впечатлен от това, че Брадли е там за да се бие. Разполагаме с всичко от момента, в който започна битката, а след това и с всичко непосредствено след нея."

Мартин все още не е коментирал публично двубоя, докато Пол направи две тънки индикации, че е нанесъл по-сериозните удари от размяната. Той написа в Туитър: "Респект към Брад", преди по-късно да сподели списък с постиженията си, който включва: "Усмири културист в юмручен бой".

Шон О'Мали разказва подробно как Пол победил Мартин

Говорейки в своя подкаст, Шон О'Мали твърди, че знае какво се е случило в залата. Бодибилдърът е разговарял с него след това, като му е разказал пълния резултат, който се премълчава.

"Логан е дяволски голям - колкото Брад", каза О'Мали по време на "Шоуто на Suga" . "Мисля, че само от видеото може да се каже, че ако Логан беше загубил, вероятно нямаше да е в такова настроение.

"Може да се каже, че Логан спечели, говорих с Майк, не искам да изливам прекалено много информация. Ще кажа, че вероятно е било бързо, изпратих съобщение на приятеля Брад, за да се уверя, че няма наранявания, той ми каза, че срещата е била изтощителна и той е бил малко прегазен.

"Чух, че е продължило около 60 секунди... Знам точно какво се случи, приятелю."

Брендън Шауб дава допълнителна информация

Брендън Шауб е близък приятел на Мартин и Пол и твърди, че е бил поканен да участва по някакъв начин в боя. Той обаче е предпочел да не го прави, настоявайки, че не иска да има нищо общо с такова потенциално разединяващо събитие.

"И така, миналата седмица ми се обадиха в петък, когато се прибрах от работа", каза Шауб по време на подкаста си Thiccc Boy. "Имам няколко пропуснати обаждания от г-н Брадли Мартин, мой много близък приятел, и се прибирам вкъщи с децата и казвам "какво става, човече?"

"Той казва "Току-що получих покана от Логан Пол, той иска да се бием", така че попитах къде е, във Вегас или къде, а той казва "помниш ли онзи туит, в който казах да забравя за влиянието и камерите, че ще се бия с него извън моята зала? Логан Пол каза, че е готино, нека да го направим".

"В днешното общество знам, че хората говорят, че сме като животни, но поздравления и за двамата. Някой говори глупости, друг говори глупости и след това наистина се бият. Така че наречете Логан Пол фалшив боец или какъвто и да е, той е настроен и казва 'да, ще се бия със 120-килограмовия Брадли Мартин без камери'.

"Брад каза, че е навит. Трябвало е да подпишат откази, че не могат да се съдят един друг, без камери, такива неща. Той ме пита "Какво мислиш, можеш ли да ми помогнеш?"

"Само, че те искаха да се бият на следващия ден и то в уличен бой - това не е боен спорт, който е като UFC или ONE Championship. Това са две напълно различни неща.

"Средностатистическият уличен бой е дълъг около 15 секунди. Има някакви съвети или може би нещо, мога да се опитам да му помогна, но не разполагахме с много време. Дадох му някои съвети и психически насоки, които смятах, че ще му помогнат".

Шауб обясни, че не е искал да отиде, но е чул как е минало, като добави:

"Не съм искал да ходя. В интернет се появиха неща като "Брадли беше нокаутиран!" Никой не е бил нокаутиран. Имайте уважение, това си е тяхна история, но като цяло просто смятам, че е мъжкарско, че тези двама диваци се съгласиха да си разрешат конфликта по този начин.

Направиха го в залата и в края на краищата там има само уважение. Те уредиха проблема и сега са двама пичове, които изпитват уважение и всичко свърши. Онлайн медиите могат да се занимават с това и да казват каквото си искат, но това е приключило."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес