Зареждане

Лобов искал милион от Bellator за битка с Пейдж

Лобов искал милион от Bellator за битка с Пейдж
Публикувано на: Април 12, 2020 в 08:15 ч
33-годишният ветеран Артьом Лобов може и да не се представя добре в ММА и често да търпи критики заради статистиката си, но това не пречи на неговото самочувствие. Той е с рекорд 13-15-1-1 в клетката и се намира в серия от 3 поредни загуби, които бяха в основата на освобождаването му от UFC. Артьом записа 2 победи и 4 загуби под банера на UFC и в началото на миналата година го разкараха. Лобов се присъедини към BKFC и записа 2 победи и 1 загуба.

В момента той е свободен агент и се радва на завидно внимание от ММА организациите. Лобов споделя, че е много близо до KSW, но е готов да се бие и в Bellator. "The Russian Hammer" е бил готов да се бие срещу атрактивният Майкъл Пейдж, който е доста по-висок от него и в горна категория. Лобов искал 1 милион за услугите си, но от Bellator отказали. Ето какво още сподели ветерана:


Ако трябва да бъда честен, Bellator ми направиха предложение, веднага след като напуснах UFC. Беше много добро предложение и бях много благодарен за предложението. Бях готов да подпиша с тях, но по онова време Bare Knuckle FC ми дадоха повече пари и просто не можех да го откажа. Опитах се да помоля Bellator да увеличат парите малко, така че да има малко по-голям смисъл да подписвам с тях, но те не го направиха. 

Просто не можах да отхвърля парите, които Bare Knuckle FC ми даваха, така че в крайна сметка подписах с тях. Все още не изключвам Bellator напълно от уравнението. Те идват в Ирландия два пъти годишно и винаги е голямо шоу. Това е голяма промоция. Със сигурност можех да се видя и в клетката на Bellator, но в момента KSW изглеждат много близо до подписването ми. 

Миналата година Майкъл Пейдж остана без опонент за събитието в Лондон. Аз изпратих съобщение на Джон Кавана, защото той е в много близки отношения с Bellator. Пратих го веднага и му казах: „Кажи им, че искам един милион и ще се включа за един милион. Битката вероятно струваше повече от това, но харесвам Bellator, така че реших, че ще им дам малко отстъпка. Много бих искал да се бия с Пейдж. Знам, че сме в различни категории, но мисля, че мога да победя. Познавам неговия стил и имам уменията, с които да го победя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес