Зареждане

Leon Edwards иска битка за титлата с Kamaru Usman на UFC 245

Leon Edwards иска битка за титлата с Kamaru Usman на UFC 245
Публикувано на: Септември 25, 2019 в 05:00 ч
Leon Edwards е готов за шампионска битка и настоява да получи своя шанс за тилата в полусредна категория през декември. Edwards е с рекорд 18-3 в ММА и се намира в серия от 8 поредни победи в UFC. Toй е в организацията вече 5 години, като за тези години записа статистика 10 победи и 2 загуби. През 2014 година Leon загуби дебютната си битка с раздвоено решение от Cláudio Silva.

Една година по-късно допусна нова загуба с единодушно решение от Kamaru Usman, който в момента държи титлата в полусредна категория. Edwards спечели двете битки, които проведе тази година и вярва, че е време за реванш срещу шампиона. Leon е на 4-тото място в ранглистата и не иска да чака повече, защото категорията била в застои и той е готов да я раздвижи през декември на UFC 245:


Чувствам, че цялата категория е в застои. Готов съм да се бия. Искам да се бия срещу Usman и мисля, че го заслужавам. Това е моето мнение. Знам, че битката между него и Colby няма да се случи и аз съм готов да се бия срещу Kamaru през декември във Вегас. 

Не знам какво правят и защо изобщо чакат Covington. Aз заслужавам да се бия за титлата повече от него. Colby говори само глупости и нищо повече. Аз си заслужих шанса за титлата. Искам да се бия срещу Usman, защото той е последния боец, който ме победи. Искам този реванш през декември на UFC 245. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес