Зареждане

Леон Едуардс: Вярвам, че аз съм номер 1

Леон Едуардс: Вярвам, че аз съм номер 1
Публикувано на: Януари 31, 2020 в 15:44 ч
Леон Едуардс (18-3 MMA, 10-2 UFC) иска да се изправи срещу най-добрата версия на Тайрън Уудли. Двамата бойци ще се бият в полусредна категория на UFC Fight Night 171, което ще се проведе на 21-ви март в Лондон. Едуардс подписа нов договор с UFC и твърди, че победата над Уудли ще му гарантира шанс за пояса в категорията.

Леон е убеден, че е номер 1 и съвсем скоро планира да спечели златото. Пред него обаче има тежък тест и той иска Уудли да се яви във формата на живота си. "Rocky" планира да изнесе лекция на бившия шампион, а след това да търси отмъщение срещу Камару Усман, който е последния боец успял да го победи. Ето какво сподели Едуардс в интервю:


Готвя се за Уудли, който победи Роби Лоулър. Искам тази версия на Тайрън. Искам неговата най-добра версия. Аз вярвам, че съм номер 1 и ще го победя дори и да е в най-добрата си форма. Аз се готвя за тази негова версия и срещу него искам да се бия. 

Аз ще бъда световен шампион и той е просто един от тези, на които ще сритам задника. Вярвам, че ще се бия за титлата, след като победя Уудли. Това е голяма битка за мен. Той е считан за един от най-великите и ако го победя по начина, по който смятам, че ще го победя, то тогава ще се бия за титлата. 

Усман е този, който за последен път ме победи преди години. Ще бъде перфектното отмъщение. За мен ще бъде перфектен сценарии да го победя и да стана шампион. Вярвам, че това ще се случи и през лятото ще се бием. Тази моя версия щеше да убие предишната ми версия. Целя се в отмъщение и в това да стана шампион. 

Уудли започна да говори за това, че ще ме нокаутира. Аз му отговорих и той се ядоса, защото обидих неговата музика. Той не е толкова добър рапър. Обмислям да изляза към клетката на една от неговите песни, която да започне в началото, а след това да я сменят с друга. 

Не мисля, че мога да я изслушам по целия път към клетката. Най-вероятно ще сложа слушалки. Мисля, че ще стане забавно.  






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес