Зареждане

Леон Едуардс ще се пазари за нов договор с UFC преди двубой с Усман

Леон Едуардс ще се пазари за нов договор с UFC преди двубой с Усман
Публикувано на: Октомври 19, 2022 в 00:00 ч
UFC прекара няколко години, опитвайки се да държи под контрол Леон Едуардс, според самия него, но сега 31-годишният англичанин управлява сам своите ходове, след като нокаутира бившия шампион в полусредната категория Камару Усман в UFC 278 в Солт Лейк сити.

И сега? Веднага да се подпише договор, който реално да оцени уменията на боеца.

„Имам нужда от нов договор сега, 100 процента“, каза Едуардс. „Все още не, защото не са ясни датите на следващите ми битки. Преговорите обикновено се случваt, когато заговорим за битки, защото използваш битката, за да договориш договора. Когато дойде време да започнем да говорим за двубоя и датата на двубоя, ще започнем да преговаряме за нова сделка и ще продължим оттам.”


От UFC обявиха, че планират да има моментален реванш за Усман, който може да се проведе някъде около март догодина евентуално на стадион Уембли в Лондон, Англия, който може да побере 90 000 зрители.

„Мисля, че смесените бойни изкуства са нараснали толкова много в Обединеното кралство и чакаха подобно шоу да се случи в Европа“, добави Едуардс. „Сега, когато имаме световен шампион от Обединеното кралство, мисля, че е идеалният момент, особено с всички останали британски бойци, които се справят добре в спорта - мисля, че сега е моментът да го направим и да продължим да развиваме MMA в тази част на света."

Едуардс спечели $350 000 за изненадващия си нокаут срещу Усман в UFC 278.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес