Зареждане

Леон Едуардс: Не виждам как Камару Усман може да ме бие

Леон Едуардс: Не виждам как Камару Усман може да ме бие
Публикувано на: Януари 30, 2023 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Леон Едуардс вярва, че няма как да загуби в третата битка с Камару Усман.

Двамата бойци ще се изправят един срещу друг в главната битка на събитието UFC 286, което ще се проведе нa 18-ти март в Лондон, Англия. В края на август 2022 година Едуардс постигна най-голямата победа в кариерата си. Той нокаутира Усман във 5-тия рунд, за да вземе титлата в полусредна категория. 

Това беше 10-тата му поредна победa в UFC. Леон има само 2 загуби в кариерата си, които са след решения на съдиите. Сега той е много уверен преди трилогията и вярва, че е по-добър боец от нигериеца.

„Този път битката ще бъде напълно различна. Никога не съм губил в Обединеното кралство. Никога не съм губил на UFC в Лондон. Така че ще бъда уверен. Ще бъда сигурен, че мога да го нокаутирам. 

Ще бъда сигурен, че мога да го съборя. Сигурен съм, че ще съм много по-добър. Просто не виждам как може да ме победи.

Фактът, че успях да запазя спокойствие в петия рунд на втората ни битка и да получа нокаут, говори много за характера ми. Това говори за умствения ми капацитет в битката. Говори, че знам кога да ударя. 

Мисля, че като се има предвид всичко това в битка, ще бъде добра вечер за мен. Знам, че е готин, знам, че е добър, но не греша. Знам, че той е добър боец, но искрено вярвам, че аз съм по-добър.”,  цитираха думите на Едуардс от MMAJunkie.

Ще успее ли Едуардс да защити титлата си ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес