Зареждане

Кутюр: Джоунс трябва да спечели пояса при тежките, за да е най-велик

Кутюр: Джоунс трябва да спечели пояса при тежките, за да е най-велик
Публикувано на: Октомври 30, 2020 в 05:00 ч
Легендарният бивш шампион в две категории Ранди Кутюр посъветва Джон Джоунс какво да стори, за да се докаже като най-велик. В последните няколко дни "Bones" всячески се опитва да убеди феновете, че той е най-велик, а не Хабиб Нурмагомедов.

57-годишния Кутюр, който е бивш шампион в тежка и полутежка категория и член на залата на славата на UFC смята, че Джоунс трябва да се качи в тежка категория и да опита да спечели титлата. Само по този начин Джон щял да изтрие всички съмнения и да затвори устите на критиците.

Кутюр записа 19 победи и 11 загуби в ММА. Той е най-възрастния боец, който спечели титлата в UFC, направи го на 43 години и 255 дни. Ранди също така е най-възрастния боец, който печели битка в UFC, спечели я на 47 години и 68 дни.

Ранди е легенда в пълния смисъл на думата и ето какво посъветва Джоунс в интервю за TMZ:

Мисля, че Джон Джоунс е точно там. Мисля, че той трябва да се качи при тежките и да спечели титлата, за да се установи като номер 1 в света и най-велик в историята. 

Така той ще изтрие всички съмнения и аргументи. Ще бъде двоен шампион. Джоунс беше доминант в полутежка категория дълго години. 

Мисля, че това е нещото, което той трябва да стори. Така ще циментира своето наследство в спорта. Той ще покаже колко е техничен и специален боец. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес