Зареждане

Куинтън Джаксън: Нокаутирах баща си, защото беше алкохолик!

Куинтън Джаксън: Нокаутирах баща си, защото беше алкохолик!
Публикувано на: Януари 31, 2023 в 00:00 ч
Куинтън "Rampage" Джаксън сподели интересна история от младите си години.

Бившият шампион на UFC в полутежка категория нокаутирал баща си, който бил алкохолик. 44-годишният американец записа 38 победи и 14 загуби в кариерата си. За последно той беше нокаутиран от Фьодор Емеляненко за 2 минути и 44 секунди през 2019 година в Япония.

Това беше последната битка от договора на Джаксън с Bellator, които избраха да не му предлагат нов договор. Куинтън планира да направи още няколко битки в ММА или в бокса. Първият човек, който Джаксън нокаутирал, е собственият му баща.

 „Не бих ударил шамар на жена, както Дейна Уайт направи с жена си. Предпочитам да хвърля питието си в лицето й. Няма как да ударя шамар, защото хората казват, че имам тежка ръка. 

Вероятно бих нокаутирал някоя кучка, ако я шамаросам. Синът ми е на 22 години, борец е. Аз понякога мога да му вкараш шамар, той може да ми отвърне. Може и да се избием вкъщи.

Моят син е алфа, аз съм алфа. Когато той беше на 20, имахме истински бой. Той ме удари силно. Накарах го да направи нещо, той не искаше, след което се сбихме.

Имам дъщеря и трима сина. Винаги съм знаел, че този син ще ме изпита. Знам за какво говоря, защото първият човек в живота ми, когото нокаутирах, беше баща ми. Бях на около 20 години тогава, или 21-22, веднага след колежа.

Баща ми беше алкохолик по онова време. Тогава работех на строеж при чичо ми. Баща ми дойде на строежа и ми взе камиона, докато работех. Трябваше да го чакам на жегата 2 часа, за да се върне.

Тогава нямаше смартфони, на които да се обадите. И тогава той пристига, пиян. Аз имах каска, а той се опита да ме удари с нея. Отворих вратата и се опитах да го издърпам от купето. 

Съжалявам за тази постъпка. Когато го хванах, той ме хвана за врата и започна да ме души. И аз го ударих. Нокаутирах го с един удар. Беше припаднал и започнах да го будя. 

Слава богу, събудих го навреме, защото след малко полицаите минаха покрай нас. Той се събуди и изкрещя: „Какво направи?! Какво направи на баща си?!" Казах: "Татко, нокаутирах те." 

Исках този задник да знае, че съм го нокаутирал. Нямаше удовлетворение от това. Но скоро след тази ситуация той спря да пие, намери Бог, намери религията.  

Харесва ми да мисля, че тази ситуация е била част от лечението му.", споделя Джаксън.

Вие имали ли сте такива моменти с роднини ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес