Зареждане

Куинтън Джаксън иска да приключи кариерата си в Япония

Куинтън Джаксън иска да приключи кариерата си в Япония
Публикувано на: Декември 12, 2019 в 09:21 ч
Бившият шампион Куинтън Джаксън се завръща в клетката в края на месеца, за да се бие срещу легендарният Фьодор Емеляненко. Битката между тях ще бъде в тежка категория и ще е главна за съвместното събитие на Bellator и RIZIN, което ще се проведе в Япония. Джаксън вече не е първа младост и е започнал да мисли за оттеглянето си от спорта.

41-годишния боец иска всичко в неговата кариера да приключи в Япония, където изгря неговата звезда. Ветерана държи рекорд 38-13 в ММА и се надява, че в близко бъдеще ще може да участва на ново събитие в страната на изгряващото слънце, за да приключи своето приключение в ММА:


Човече, вече съм на 41 години. Всеки път, в който тренирам вече мисля за оттегляне. Единственото, за което мога да мисля е за оттегляне от спорта. Липсват ми битките в Япония и тази с Фьодор ще бъде като в доброто старо време. Казах на моя треньор, че искам да приключа кариерата си в Япония. 

Двамата се съгласихме, че ще бъде добре да се бия там и да приключа с бойните спортове в Япония. Не съм си мечтал за битка с Емеляненко в PRIDE, защото тогава бях в полутежка категория. Сега обаче нещата се промениха. Знаех, че е въпрос на време да се бием с него, но дори не съм го мислел. 


"Rampage" се намираше в серия от 2 поредни загуби. Той прекъсна тази серия с нокаут над Вандерлей Силва през септември миналата година. Преди 3 години "Rampagе" се завърна в тежка категория и успя да победи с решение Сатоши Иши. Така той също като Фьодор печели 2 от последните си 4 битки.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес