Зареждане

Крис Уайдман се връща в средна категория

Крис Уайдман се връща в средна категория
Публикувано на: Февруари 8, 2020 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман реши да се върне в категорията. 35-годишния американец направи неуспешен дебют в полутежка категория и е решил, че най-доброто решение е да се върне там, където беше шампион. Уайдман загуби с нокаут от Доминик Рейес през октомври миналата година в първия рунд и навлезе в серия от 2 поредни загуби.

Крис печели само 1 от последните си 6 битки и неговите 5 загуби са с нокаут. Той няма победа от 3 години и малцина вярват в него, а хейтърите са много. "All-American" завинаги ще остане в историята с двете си победи на Андерсън Силва. Той тренира здраво и сподели, че се връща в средна категория, за да смълчи хейтърите. Ето какво още каза Крис:


Бил съм на най-високите върхове и на дъното в моята кариера. Много обичам това, което правя и вярвам, че все още имам страхотни моменти пред себе си! Нямам търпение да смълча всички хейтъри! 

На всички хора, които ме подкрепиха през възходите и паденията ще кажа, че го оценявам повече, отколкото мислите. Аз съм по-мотивиран от всякога и знам, че бъдещето е светло. Надявам се, че ще ми уредят битка около април и се връщам в средна категория. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес