Зареждане

Крис Уайдман: Пади Пимблет е или шегаджия, или е заблуден!

Крис Уайдман: Пади Пимблет е или шегаджия, или е заблуден!
Публикувано на: Декември 17, 2022 в 15:00 ч
Крис Уайдман е объркан от коментарите и действията на Пади Пимблет след победата му над Джаред Гордън в UFC 282. 

Последното PPV събитие за годината винаги е голямо за UFC, но тази година UFC 282 донесе несигурност и объркване. Битката за титлата в главното събитие между Ян Блахович и Магомед Анкалаев завърши наравно, оставяйки титлата вакантна. 

Подглавната битка видя как Пимблет победи Гордън с единодушно съдийско решение, но резултатите бяха поставени под въпрос поради подозрителен съдия. Сега и бившият шампион на UFC Крис Вайдман поставя Пимблет под въпрос. 

Той смята, че Пимблет може да се заблуждава, ако действията и коментарите му след победата му са истински. 

„Премахнете битката за секунда. Пади просто ме обърква адски много. Не знам. Просто искам да знам дали това е шега. Той грабна микрофона веднага след решението, а аз смятах, че определено е загубил с 30-27.

Като се има предвид това, не знам дали е увереност или трик. Сякаш или той е напълно заблуден, или това е трик. Ако е трик, прекланям се пред него, вършиш страхотна работа. Но ако е толкова заблуден, той не е на себе си. 

Той говори, че щял да даде добра битка на Махачев и се сравнява с Оливейра. Пади беше доминиран от Гордън, когото уважавам, но той е дребен боец за тази категория. 

Махачев и Оливейра са чудовища. Единият е специалист в борбата, а другият на земята. Не знам как Пимблет може да говори така.“, каза Уайдман в канала на Даниел Кормие в YouTube.

Ще успее ли Пимблет да пробие в топ 5 на лека категория ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес