Зареждане

Крис Уайдман: Не мога да повярвам, че това счупване се случи

Крис Уайдман: Не мога да повярвам, че това счупване се случи
Публикувано на: Април 27, 2021 в 00:00 ч
Крис Уайдман е минал успешна операция след бруталното счупване на крака, което получи миналия уикенд. 36-годишния американец влезе в клетката с Юрая Хол и реши да започне боя с ритник.

Това беше грешка, защото Хол успя да го блокира, при което кракът на Уайдман се счупи брутално в стил Андерсон Силва. Живота е доста интересно нещо и преди 8 години Андерсон Силва счупи своя крак по идентичен начин в битка именно срещу Уайдман, който изпита тази болка на свой гръб.

Някои го наричат карма, други лош късмет, но такова брутално нещо определено е трудно за възприемане. Във всяка битка бойците залагат своето здраве и понякога получават контузии, които го осакатяват за цял живот.

За щастие Крис вече е добре и ще може да ходи нормално след 8 седмици. В своя акаунт в социалните мрежи той и неговата съпруга благодариха на всички, които го подкрепиха. Ето какво сподели Уайдман във видео обръщение от болницата:

Чух и видях много подкрепа. Не съм ползвал моя телефон много, защото болката е голяма. В момента е 3:30 сутринта и ми дават лекарства. Искам да ви благодаря за обичта и подкрепата. Искам да се върна при всички вас. Знам, че Юрая Хол беше доста ядосан и показа класа след това, което ми се случи и аз го оценявам. 

Знам, че Андерсон Силва също ме подкрепи. Доста брутално, но ще мина през това. Мисля, че ще ми трябват 8 седмици, за да проходя и да шофирам без патерици. Казват, че мога да се върна към тренировки след 6 или 12 месеца. Това не е забавно. Не мога да повярвам, че ми се случи.

Веднага след като паднах, видях моя крак и болката започна да ме спохожда, а аз опитвах да мисля за нещо позитивно, което ще излезе от това. Надявам се, че ще има такова. Операцията беше успешна. Тибията и фибулата бяха счупени. Искам да ви държа в течение. Благодаря ви, хора, обичам ви.

Има ли смисъл Уайдман да продължава с битките на тези години и след такава контузия ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес