Зареждане

Крис Уайдман: Има опасност от ампутация на крака ми

Крис Уайдман: Има опасност от ампутация на крака ми
Публикувано на: Юни 24, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман сподели, че все още има вероятност да загуби своя крак. През април 37-годишния американец счупи своя крак по страховит начин в бой с Юрая Хол.

Уайдман беше опериран и възстановяването му върви доста добре. Той вече се върна в залата и направи няколко тренировки. Крис може да ходи самостоятелно, но опасността не е преминала.

В интервю за MMA Fighting Крис разкри, че ако кръвта не започне да циркулира в неговия крак, тогава ще последва най-лошото. Ето какво още разкри той:

Все още има много неща, с които да се справя. Трябва да бъде отстранена частица от костта, която просто си стърчи в крака ми. Това е най-малкото нещо, което трябва да се направи, но си е нещо. Циркулирането на кръвта трябва да се върне в моя крак. 

Не се притеснявам за това, но определено е най-голямото нещо, което трябва да стане. Ако не се случи, тогава това ще означава ампутация. Нека продължим да се молим да си върна пълното кръвоснабдяване в моя крак. 

Моя лекар каза, че има напредък и костта е започнала да се възстановява. Опитвам се да контролирам нещата, които зависят от мен. Трябва да остана позитивен и да продължа да се моля. На нова диета съм и се храня здравословно. Ще видим какво ще стане. 

Нищо няма да ме пречупи и ще продължа напред. Няма да се бия, ако не мога да се готвя нормално. Ако обаче вярвам, че съм най-добрия и мога да правя нещата, които трябва с този крак, тогава ще се бия. 

Етои как Уайдман тренира няколко седмици след счупването:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес