Зареждане

Крис Лебен се оттегли от бойните спортове

Крис Лебен се оттегли от бойните спортове
Публикувано на: Юни 19, 2020 в 14:00 ч
Крис Лебен е взел решение да се оттегли от бойните спортове. “The Crippler” е познато и уважавано име в спорта. Той е 39-годишен боец и успя да запише рекорд 22-11 в ММА. Лебен е бивш шампион в средна категория на WEC и дълги години се състезаваше в UFC. Крис се би за последно в UFC през 2013 година, когато загуби с нокаут от Хол и навлезе в серия от 4 поредни загуби.

В края на 2018 година той подписа с BKFC и направи дебют, в който нокаутира Фил Барони за минута и 19 секунди. Във втората си битка за BKFC, Лебен нокаутира и Джъстин Бесман в началото на 2019 година. Той направи 3-та битка с голи ръце, която загуби с решение от Дакота Кокрейн. Ето какво сподели Лебен за оттеглянето си от спорта:


Има няколко причини зад моето оттегляне. Дейвид Фелдман и BKFC бяха страхотни към мен. Не се оттеглям заради проблем с тях. Сега аз съм рефер при аматьорите в Калифорния. Искам да стана рефер при професионалистите и виждам конфликт на интереси в това да съм рефер и едновременно боец. Искам да се фокусирам върху кариерата ми като рефер. 

Искам да се фокусирам и върху моята кариера като професионален треньор. Преподавам бокс, ММА и джиу-джитсу. Нямам време да влагам енергията си в моите атлети, когато тренирам за битки. Искам да съм рефер и да се фокусирам върху моите атлети. Искам да имам време и енергия за моето семейство. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес