Зареждане

Крис Дюкас: Веласкес трябва да е в ареста

Крис Дюкас: Веласкес трябва да е в ареста
Публикувано на: Март 26, 2022 в 01:00 ч
Боецът на UFC в тежка категория Крис Дюкас реши да коментира случилото се с Кейн Веласкес. Преди няколко седмици Веласкес беше арестуван, след като преследвал педофил по магистрала и опитал да го застреля.

За съжаление той не успява да улучи педофилът, който близо година блудствал с неговия 4-годишен син. Сега Веласкес е в ареста и му беше отказано освобождаване под гаранция. От другата страна 43-годишния педофил е на свобода и не е ясно какво ще се случи с него.

Много ММА бойци подкрепиха Веласкес, а Дерек Брънсън дори му направи дарение от 10 000 долара.

Дюкас е работил като служител на правоприлагащите органи във Филаделфия повече от 10 години, така че има твърда осведоменост за системата на наказателното правосъдие. Бившият полицаи сподели следното за Кейн и действията му:

"Като баща и боец съм окей с това, което Веласкес направи. Да, тъпо е, че е успял да уцели грешния човек. Разбирам емоциите му и не мога да си представя какво е минавало през главата му. 

Като бивш служител на реда, бивш полицай, занимаващ се с обстоятелствата по случая и фактите по случая, знаех, че той ще бъде затворен. Това е наистина лоша ситуация, според мен. 

Но ще видим как ще се развие в бъдеще. Като баща на малко момче, уважавам това, което направи. Като служител на реда, ще кажа, че той наруши закона и трябва да е в ареста. 

Това показва липсата на вяра, която човек има в системата на наказателното правосъдие тук в Америка, което можете да разберете не само от тази история, но и от други истории. 

Изглежда, че има нещо наистина нередно, ако човекът, който направи това на Веласкес, сега е свободен да излезе в обществото и да се върне към нормалния си живот след това, което е направил."

Прав ли е Дюкас ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес