Зареждане

Крис Авила: Чимаев щеше да е уплашен до смърт срещу Диас

Крис Авила: Чимаев щеше да е уплашен до смърт срещу Диас
Публикувано на: Октомври 1, 2022 в 07:04 ч
Крис Авила все още критикува Хазмат Чимаев за провала му на кантара, който доведе до сеизмична промяна на UFC 279 по-рано този месец. 

Първоначално Чимаев трябваше да се бие с Нейт Диас, но загуби този шанс, след като не влезе в лимита за полусредна категория. Това принуди промоцията да размести събитието с 24-часово предизвестие, което видя Диас и Чимаев срещу различни опоненти в лицето на Тони Фъргюсън и Кевин Холанд. 

И двамата заслужиха победи, след като Диас събмитна Фъргюсън чрез гилотина в четвъртия рунд, а Чимаев победи Холанд с D’Arce в първия рунд. Авила остана с кисел вкус в устата предвид всичко, което се случи през седмицата. В The MMA Hour с Ариел Хелуани, той критикува Чимаев за непрофесионалното му поведение. 

„Бяха луди две седмици. През цялото време, да, ставаше все по-лудо и по-лудо с всеки изминал ден. Цялата работа с Хамзат беше много непрофесионална.  Добрите неща се случват на добрите хора. 

Нейт е дяволски добър пич, а Хамзат не е много добър пич. Той е лайнар заради това, че се провали на кантара. Той пропусна парите от тази битка. По този начин Нейт е с 2-0 срещу него. Това бяха две победи за една седмица. 

Всички тези приказки, че Чимаев щеше да унищожи Диас, бяха глупости. Мисля, че битката щеше да се развие по същия начин, както стана с Тони, 100 процента. Хазмат щеше да се бори за живота си, уплашен до смърт.

Сега, след като приключи договора си с UFC, Диас пренасочи фокуса си към други начинания, като например създаването на Real Fight Inc. Авила е продукт на отбора на Нейт Диас. Крис ще се боксира с ютубъра Михаил Варшавски в картата на Джейк Пол - Андерсън Силва.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео