Зареждане

Ковингтън: Камару Усман беше назобен срещу Масвидал

Ковингтън: Камару Усман беше назобен срещу Масвидал
Публикувано на: Април 27, 2021 в 12:29 ч
Колби Ковингтън, който е бивш временен шампион в полусредна категория не е впечатлен от Камару Усман. Миналия уикенд Усман победи Хорхе Масвидал и защити титлата си след нокаут във втория рунд. Ковингтън е върл враг на двамата и няма търпение да направи реванш с Усман.

Двамата се биха преди година и половина и битката им беше доста оспорвана. В петия рунд всички даваха предимство на Ковингтън в картите на съдиите. Усман обаче успя да го нокаутира 50 секунди преди края на битката.

До днес обаче Ковингтън не спира да търси реванш, а феновете искат да го видят. Колби сподели, че Усман е бил на стероиди в битката с Масвидал и трябва да смени своя химик. Ето какво още каза Колби:

Няма начин да се впечатля от това. Не виждате ли колко изморен беше след края на първия рунд ? Искам да кажа, че Марти беше назобен. Не видях нищо специално от него. Той трябва да намери нов химик, който да му забърка нови забранени вещества, защото изглеждаше зле. 

Усман беше приключен след първия рунд и изглеждаше много изморен. Срещу мен няма да изкара и три рунда по този начин. Какво очаквахме ? Уличния Юда има 20 загуби в статистиката си. Това момче е посмешище. След няколко месеца бия Марти и ставам шампион. 

Защо да се бия с Масвидал ? Той е чуплив и няма брада. Бой между мен и Масвидал е самоубийство и комисията няма да го одобри. Вижте какво му причини Марти. Представяте ли си какво ще му направя аз ? Този човек е в серия от загуби и беше нокаутиран брутално. 

На стероиди ли беше Усман ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес