Зареждане

Ковингтън: Грозноватата Йеджейчик е бясна, защото я отрязах

Ковингтън: Грозноватата Йеджейчик е бясна, защото я отрязах
Публикувано на: Март 30, 2020 в 09:22 ч
Дан Ламбърт, който е собственик на American Top Team вкара ново правило в своята зала, с което забрани на бойците си да се обиждат. Това дойде, след като Колби Ковингтън не спираше да обижда своите съотборници и създаде голямо напрежение в залата. Всички се нахвърлиха върху Колби, който не им оставаше длъжен.

Той си създаде вражда и с бившата шампионка Йоана Йеджейчик и през последните седмици двамата отправят нападки един към друг. Ковингтън започна на твърди, че Йоана е флиртувала с него, но тя бързо отговори и сподели, че това са лъжи. Бившия временен шампион в полусредна категория взе участие в подкаста на MMAFighting и реши да разкрие още от нещата, които са в основата на тяхната вражда. Ето какво сподели Колби:


Никога не е имало проблем. Никога не съм казвал нищо за Йоана, никога не съм я гледал по лош начин или нещо друго. Един ден тя дойде в залата и започна да крещи, че ме мрази и такива неща. Не разбирах какъв й е проблема. Знам, че миналата седмица тя се опита да флиртува с мен, а аз не й давах от времето си, защото нека бъдем честни, имам стандарти, а тя просто не отговаря на тези стандарти. 

И така, тя остана с леко наранени чувства. Суровата американска стомана и усуканият сексапил на Колби Ковингтън не искаше да я води на среща. Не исках да флиртувам с нея и нямах интерес, защото съм прекалено зает с правене на пари и супермодели. Не мога да си хабя времето с грозноватите цици на някаква жена от Полша. Тя ме намрази и иска да ме накара да изглеждам като лошия човек, но всички знаят, че Йоана не е добър човек. 

Тя вярва в собствената си реклама и смята, че е по-добра от живота. Никой не е по-добър от другите, не ме интересува каква титла имаш или колко пари имаш. Това не означава, че си по-добър от останалите. Аз й се извиних. Казах й, че се извинявам, защото ще направим много пари, а нейното лице ще бъде изкривено. Точно това се случи в битката. Нейното лице все още не е както трябва. Не знам дали видяхте снимката онзи ден, това нещо все още е черно и синьо. Това нещо изглежда гадно. Това момиче вероятно никога не бива да се връща отново в клетката.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес