Зареждане

Ковингтън: Джоунс не е герой, а фалшива отрепка

Ковингтън: Джоунс не е герой, а фалшива отрепка
Публикувано на: Юни 5, 2020 в 05:00 ч
Колби Ковингтън не харесва това, което в последните няколко дни прави Джон Джоунс. Шампиона в полутежка категория излезе по улиците и се включи в протестите, като искаше да се увери, че хората няма да пострадат. "Bones" отне спрейовете на младежи, които се готвеха да правят графити, а малко по-късно заедно със свои приятели започна да чисти улиците.

В това Ковингтън вижда скрита реклама от стана на Джоунс, който е във влошени отношения с Дейна Уайт и заплаши, че няма да се бие. Джоунс пожела повече пари от UFC за битка с Франсис Нгану, а Уайт твърди, че сумата била 30 милиона долара. Сега Колби смята, че всички тези добри дела са с цел и Джоунс иска да се изкара герой, за да му е по-лесно в преговорите. Ето какво сподели Колби за добрините на Джоунс:


Най-смешното нещо при Джон Джоунс е това, че е приготвил камерата, която да го снима как взима спрейовете на протестиращите. Много е забавно, защото той е фалшив, а се прави на герой. Пич, ти си измамник, ти просто стреляше с оръжие и наскоро те хванаха да шофираш пиян. 

Не си герой, след всичките стероиди и кокаин, които си приел. Джон, спри да се държиш като герой. Той проси пари от UFC, а след това изневиделица се появява човек с камера и Джоунс отново е добряк. Той иска да изглежда като герой в преговорите с Дейна Уайт. Той е пълен смешник и не заслужава парите. 

Едно е да направите грешка, но друго е непрекъснато да правите същата грешка, така че човекът е отрепка и не трябва да му плащате нищо. Джоунс не бива дори да се бие, той трябва да бъде наказан до края на кариерата си. Не знам как може все още да си в UFC, след като си се провалил на толкова тестове. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес