Зареждане

Кошмарите около свалянето на килограми, разказани от боец в лека категория

Кошмарите около свалянето на килограми, разказани от боец в лека категория
Публикувано на: Януари 12, 2018 в 12:05 ч
 
Michael Johnson ще направи своя дебют в категория перо този уикенд, срещу Darren Elkins.

"The Menace" разказва за свалянето на килограми и всички негативи, свързани с него:

"Сънувам кошмари всяка нощ. Нямате си представа. Преди първата си среща в лека категория имах проблеми със свалянето на последните няколко килограма. Просто не можех да се отърва от тях."

"Затова се сещам и сега, когато се опитвам да се вместя в по-ниската категория. Ами ако пак се окажа в същата ситуация?"

Johnson в момента е в серия от две загуби - последно падна от Justin Gaethje чрез ТКО, а преди това беше надвит от Khabib Nurmagomedov.

Прехвърлянето му в новата категория е доста сериозно начинание, особено като се има предвид, че винаги е бил смятан за един от по-големите в леката категория.

Той обаче смята, че за момента е приключил в леката категория и очаква нови възможности за спечелване на титла след прехвърлянето:

"Направих каквото можах в леката категория. Нямам намерение да се бавя. Искам да победя Elkins, да покажа на какво съм способен и да се бия с топ претендентите за титлата."

Самият Elkins последно победи чрез съдийско решение Dennis Bermudez, като преди това успя да нокаутира жестоко Mirsad Bektic.

Johnson и Elkins ще влязат заедно в Октагона за UFC Fight Night 124.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес