Най-големият сайт за бойни спортове

       

Кошмарите около свалянето на килограми, разказани от боец в лека категория

Кошмарите около свалянето на килограми, разказани от боец в лека категория
Публикувано на: Януари 12, 2018 в 12:05 ч
 
Michael Johnson ще направи своя дебют в категория перо този уикенд, срещу Darren Elkins.

"The Menace" разказва за свалянето на килограми и всички негативи, свързани с него:

"Сънувам кошмари всяка нощ. Нямате си представа. Преди първата си среща в лека категория имах проблеми със свалянето на последните няколко килограма. Просто не можех да се отърва от тях."

"Затова се сещам и сега, когато се опитвам да се вместя в по-ниската категория. Ами ако пак се окажа в същата ситуация?"

Johnson в момента е в серия от две загуби - последно падна от Justin Gaethje чрез ТКО, а преди това беше надвит от Khabib Nurmagomedov.

Прехвърлянето му в новата категория е доста сериозно начинание, особено като се има предвид, че винаги е бил смятан за един от по-големите в леката категория.

Той обаче смята, че за момента е приключил в леката категория и очаква нови възможности за спечелване на титла след прехвърлянето:

"Направих каквото можах в леката категория. Нямам намерение да се бавя. Искам да победя Elkins, да покажа на какво съм способен и да се бия с топ претендентите за титлата."

Самият Elkins последно победи чрез съдийско решение Dennis Bermudez, като преди това успя да нокаутира жестоко Mirsad Bektic.

Johnson и Elkins ще влязат заедно в Октагона за UFC Fight Night 124.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Andre Fili срещу Michael Johnson на UFC Lincoln

Andre Fili срещу Michael Johnson на UFC Lincoln
Още една битка беше добавена за събитието в Lincoln през август. Andre Fili и Michael Johnson ще се бият на UFC Fight Night 135 в битка от категория перо.
Новини » юни 29, 2018 (0)
цялата новина

Подготвят Darren Elkins срещу Alexander Volkanovski на UFC Boise

Подготвят Darren Elkins срещу Alexander Volkanovski на UFC Boise
Още една голяма битка се подготвя за събитието в Boise на 14 юли. UFC искат да изправят един срещу друг Darren Elkins и Alexander Volkanovski, които имат страхотни серии от победи.
Новини » май 9, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook