Зареждане

Кормие за Махачев: Не доминира така, както правеше Хабиб

Кормие за Махачев: Не доминира така, както правеше Хабиб
Публикувано на: Юни 8, 2024 в 02:00 ч
Даниел Кормие смята, че Ислам Махачев е по-опасен боец от Хабиб Нурмагомедов.

В крайна сметка обаче той също вярва, че Нурмагомедов е бил по-доминиращият боец. Ислам Махачев често е сравняван с Хабиб Нурмагомедов, бившият шампион в лека категория, а сега треньор на Ислам. Според Кормие, който познава и двамата бойци от тепиха в АКА, разликата между тях е в начина, по който се бият.

Дълги години "DC" тренираше с Хабиб и Махачев. Той до болка познава играта на двамата дагестанци. В Good Guy/Bad Guy Кормие каза:

"Казвал съм това и преди. Мисля, че Махачев е по-опасен от Хабиб Нурмагомедов заради неговата игра в стойка. Но колкото повече мисля за това, се чудя дали някога сме виждали по-доминиращ боец от Хабиб ? Колко често сме виждали Хабиб да не изглежда като доминиращ боец ? 

Мисля, че това е разликата между тях. Не знам какво щеше да се случи, ако Нурмагомедов беше останал в UFC. Историята ни показва, че той вероятно все още щеше да е шампион с 8 или 9 защити на титлата зад гърба си. 

Това е доминацията в битката, която показва разликата между тях. Махачев е по-склонен да влезе във война от Нурмагомедов. В случая с Хабиб всички знаеха какво ще направи, но въпреки това не можеха да го спрат.", каза Кормие.

Кой от двамата ви харесва повече ? Хабиб или Махачев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес