Зареждане

Кормие: Фьодор Емеляненко щеше да е средняк в UFC

Кормие: Фьодор Емеляненко щеше да е средняк в UFC
Публикувано на: Октомври 23, 2021 в 02:00 ч
Легендарният бивш двоен шампион на UFC Даниел Кормие вярва, че Фьодор Емеляненко щеше да е средняк в UFC. Преди 10 години Дейна Уайт имаше голям интерес към Емеляненко и опита всичко възможно, за да го вкара в UFC.

За съжаление това не се случи и така и не видяхме един от най-великите бойци в тежките да прави битки в UFC. Уайт планираше да даде битка на Фьодор срещу голямата звезда Брок Леснар. Това щеше да е огромен двубой в онези години.

Кормие признава, че Емеляненко е велик и щеше да бие Леснар. Това обаче не значи, че Фьодор щеше да се представи добре срещу другите бойци в организацията. Кормие вярва, че "The Last Emperor" щеше да е средняк в UFC.

Ето какво още сподели Кормие по въпроса:

Говорим за годините между 2009 и 2011 година. По това време от UFC се опитаха да подпишат с Фьодор Емеляненко. От UFC се интересуваха дълго време от него, но той отиде в Bellator и всичко приключи. През цялото това време Фьодор летя по света и се би в различни организации. 

Мисля, че Емеляненко щеше да победи Брок Леснар. Извън тази среща, аз не мисля, че Фьодор щеше да се представи добре в UFC. Мисля, че Фьодор не отиде в UFC, за да позволи интригата да остане. 

Реалността на ситуацията е, че той не би се справил добре срещу тези момчета като Жуниор дос Сантос и нямаше да победи Кейн Веласкес. Фьодор щеше да се бие срещу бойци като Чейк Конго. Емеляненко нямаше да победи тези момчета, които по онова време бяха на върха в UFC. Сигурен съм в това. 

Знам, че ще кажеше, че Фьодор победи Ногейра, а след това и Франк Мир. Колкото и да е велик, Фьодор по това време в спорта в най-добрия случай би бил средняк. В онези години в UFC Емеляненко щеше да е срядняк.

Така ли щеше да бъде ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес