Зареждане

Кормие: Фьодор Емелианенко е най-великият ​​за всички времена

Кормие: Фьодор Емелианенко е най-великият ​​за всички времена
Публикувано на: Октомври 28, 2021 в 02:00 ч
Легендата на UFC Даниел Кормие реши отново да поговори за Фьодор Емеляненко. Преди няколко дни DC сподели, че Фьодор щеше да е средняк в UFC, ако беше подписал с тях преди 10 години. По онова време Дейна Уайт даде всичко от себе си да вкара Фьодор в UFC, но се провали.

Уайт искаше да изправи Емеляненко срещу Брок Леснар, което от гледна точка на маркетинга щеше да е огромен двубой. Кормие стана обект на критика заради изказването си и сега реши да хвърли повече яснота по темата.

Вижте още - Кормие: Фьодор Емеляненко щеше да е средняк в UFC

Миналия уикенд Емеляненко се завърна и успя да нокаутира Тимъти Джонсън за по-малко от две минути в Москва. Много хора останаха впечатлени от победата, а Кормие изчетка Емеляненко и го обяви за най-велик:

Обичам Фьодор Емеляненко. Наскоро коментирахме Фьодор и дали щеше да доминира в UFC, както правеше в PRIDE и другите организации. Тогава ставаше въпрос за определен период от време. Аз не казах, че Фьодор няма да се справи добре в UFC между 2004 и 2008 година. 

Аз казах специфично, че той няма да е толкова добър в UFC между 2009 и 2012 година. В тези години той не беше толкова ефективен. Аз обичам Фьодор, гледам битките му и го подкрепям. Този човек е едно чудо. Не се появяват много като него. Все още вярвам, че той е най-великият за всички времена. 

Обичам и Стипе Миочич. Той обаче е най-велик, но в историята на UFC. Свалям шапка на Фьодор, който на 45 години нокаутира Тимъти Джонсън. Най-велик е Фьодор. Това, което казах беше за определен период от време. Аз не мразя Фьодор и мисля, че е най-добрият. 

Аз обаче вярвам, че в определен период той нямаше да е най-добрият. Свалям му шапка и го поздравявам за победата. Вълнувам се и искам да го гледам отново.

Емеляненко ли е най-велик ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес