Зареждане

Кормие бил болен от COVID-19 преди битката с Миочич

Кормие бил болен от COVID-19 преди битката с Миочич
Публикувано на: Септември 16, 2020 в 07:45 ч
Даниел Кормие бил болен от коронавирус това лято. В скорошно интервю бившият шампион в две категории на UFC сподели, че нещо не било както трябва при него по време на подготвителния лагер за UFC 252. На 1-ви юли съотборници на Кормие дали положителна проба за наличие на вируса. Боецът веднага си направил тест и въпреки, че той е дал отрицателен резултат, "DC" започнал да чувства симптомите към края на седмицата.

"През уикенда започнах да се чувствам болен," сподели Кормие. "Нещата не бяха съвсем... нека ви го обясня така: не бях болен, но бях изморен и отпаднал. Когато дойде понеделник ходих на тренировки три пъти през деня. Чувствах се добре, но бях изморен и отпаднал."

Постоянната умора била придружена и с необичаен висок сърдечен ритъм по време на почивка, засечен от смартчасовника му. Затова той посетил отново доктора си, който поставил диагнозата, че има COVID-19. За щастие Кормие успява да се възстанови на време за битката със Стипе Миочич на 15-ти август. Тогава шампионът успява да победи Кормие след 5-рундова битка.
 


"Всичко това не е оправдание за загубата," завършва Кормие. "Миочич си спечели битката и го направи по красив начин."

След двете си загуби от Миочич, "DC" обяви че се оттегля от ММА. Сред постиженията на боеца са титлите в тежката и полутежката категория и това, че е вторият състезател, който държи едновременно поясите в две различни категории.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес