Зареждане

Кормие: Белал Мохамед трябва да замести Усман в битката с Едуардс

Кормие: Белал Мохамед трябва да замести Усман в битката с Едуардс
Публикувано на: Декември 15, 2022 в 00:00 ч
Даниел Кормие сподели кой може да замени Камару Усман в битката за титлата в полусредна категория с британецът Леон Едуардс.

Вижте още - Леон Едуардс отряза неудачника Белал Мохамед

Наскоро Стивън Томпсън разкри, че Камару има контузия в ръката и няма да се бие през март. От UFC обявиха, че ще гостуват в Лондон на 18-ти март с галавечерта UFC 286. Очакваше се Усман да направи реванш за титлата с Едуардс. Ако Усман наистина е контузен, тогава Леон остава без съперник.

Бившият шампион на UFC в две тегловни категории, а сега коментатор вярва, че Белал Мохамед трябва да замени Усман.

„Има само два варианта за лондонската карта. Леон Едуардс трябва да бъде част от главното събитие. И също бих искал Пади Пимблет да участва в това шоу.

Бих искал Белал Мохамед да получи своята възможност. Ако не е Камару Усман, то Белал Мохамед е човекът, който трябва да се бие за пояса.“, каза Кормие пред ESPN.

Наскоро Мохамед разкри, че подписал договор за битката с Едуардс. Леон от своя страна го отряза. Мохамед и Едуардс се биха през март 2021 година в Лас Вегас. Леон водеше по точки след първия рунд и очевидно беше по-добър.

В началото на втория рунд той бръкна в окото на Мохамед, който не успя да продължи. Така битката беше обявена за несъстояла се. Ако Усман е контузен, тогава кой трябва да се бие с Леон за титлата ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес