Зареждане

Кормие: Аз съм един от най-добрите в историята

Кормие: Аз съм един от най-добрите в историята
Публикувано на: Април 27, 2020 в 14:02 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Даниел Кормие смята, че няма как 1 боец да е най-добър в историята на ММА. Това е тема, която вълнува доста бойци и фенове и всеки има различно мнение. Наскоро легендарният Джордж Сейнт Пиер сподели, че няма най-добър боец в ММА, защото винаги ще има някой, който може да те победи. Явно Кормие е на същото мнение и според него винаги ще има няколко бойци, които са на върха и ще се открояват от другите. 41-годишния ветеран, който тази година ще приключи кариерата си споделя, че той е сред най-добрите:


Ако трябва да избирам боец, който е направил всичко по правилния начин, то аз ще избера Деметриъс Джонсън. Той защити титлата си толкова много пъти и винаги беше добре подготвен. Неговите представяния ставаха все по-добри с всяка следващата битка. 

Нямаше грешки при него и той е един от тези, които са най-добри в историята. Мисля, че когато става въпрос за най-добрия в ММА, то няма как да се спреш на 1 боец. Трябва да погледнеш всички и мисля, че винаги ще има 5-6 бойци, които са на върха дълго време. Мисля, че аз съм един от тези бойци. 


Кормие успя да запише 22 победи, 2 загуби и 1NC в кариерата си. Той стана шампион в полутежка и тежка категория и определено винаги ще бъде слаган сред най-добрите в ММА. Вие как мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес