Зареждане

Джордж Сейнт Пиер: Не съществува най-добър боец

Джордж Сейнт Пиер: Не съществува най-добър боец
Публикувано на: Април 16, 2020 в 05:00 ч
Много бойци и фенове спорят по темата за най-добър боец в историята. Не спираме да виждаме как определени бойци се провъзгласяват за величия и най-добри в историята на бойните спортове. Една легенда обаче не вярва, че съществува боец, който да е най-добър на планетата. Мнозина смятат, че Джордж Сейнт Пиер е най-добрият боец за всички времена в ММА, но той не гледа на себе си по този начин.

Вижте още - Историята на Джордж Сейнт Пиер: От боклукчия до най-голямата легенда в ММА​​​

"Rush" записа големи успехи в клетката и стана шампион в две различни категории в UFC. Сейнт Пиер е със статистика 26-2 в клетката и отмъсти на тези, които записаха победи над него. Джордж реши да поговори за понятието най-добър в историята и ето какво е неговото мнение:


Когато се биете с някого, идеалният начин да се подготвите за него е да станете негов перфектен антагонист. В ситуация като тази вие сте извадени от зоната си на комфорт и всеки трябва да намери начин да тренира и да се подготвя. Това е много трудно, но трябва да мислите за опонента си, и че той ще премине през същото нещо. Когато бях малък си мечтаех да стана най-добрия боец за всички времена. 

Когато обаче станах по-зрял и опитен разбрах, че това нещо е илюзия и не съществува такова понятие. Няма как да си най-добър боец на планетата. Винаги има боец, който може да те победи. Има момчета, които може би са по-добри от теб, а даже не се бият. Такива са нещата на този свят. Винаги ще има някой, който може да те победи. Няма най-добър. Няма как да си най-добрия боец на планетата в ММА. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес