Зареждане

Кори Сандхаген готов да се бие с Ти Джей Дилашоу

Кори Сандхаген готов да се бие с Ти Джей Дилашоу
Публикувано на: Февруари 12, 2021 в 07:51 ч
Кори Сандхаген отново се приближи до титлата в категория петел. Той успя да нокаутира Франки Едгар с летящо коляно за 28 секунди в Лас Вегас миналия уикенд. Сандхаген навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут, в които спечели бонуси.

Миналата година Кори беше в серия от 7 поредни победи и получи битка с Алжамейн Стърлинг. Двамата се биха, за да излъчат претендент за титлата. В битката им Кори загуби със събмишън за по-малко от две минути.

Той обаче превъзмогна загубата и сега е много близо до златото. Сандхаген вероятно ще трябва да направи още 1 битка, защото Пьотр Ян ще брани титлата си срещу Стърлинг.

Ти Джей Дилашоу, който е бивш шампион се завръща, след като неговото наказание от USADA изтече. Той също има претенции към титлата, а Сандхаген е готов да се бие с него. Ето какво каза Кори за Дилашоу:

Тй Джей Дилашоу е много по-голямо име от моето. Той може да продаде много повече от мен и това ме притеснява. Не искам да му дадат някаква битка, в която той да спечели и да кажат, че идва след победа. Аз съм готов да се бия с него в битка, която да излъчи претендент за титлата. 

Ще се бия с Ти Джей, а след това за титлата. Мисля, че заслужих шанс за титлата, но определено ще се бия с Дилашоу. Той обаче дори не трябва да е в темата за титлата. Аз съм следващ.

Сандхаген ли е следващ за титлата в категория петел ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес