Зареждане

Кори Андерсън: За 2 битки в Bellator изкарах повече, отколкото за 15 в UFC

Кори Андерсън: За 2 битки в Bellator изкарах повече, отколкото за 15 в UFC
Публикувано на: Октомври 7, 2022 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC, а сега такъв на Bellator, Кори Андерсън (14-2), призна, че след дебютната си битка в новата лига е купил нова къща. 33-годишния американец казал на жена си, че вече изкарва достатъчно, за да не й се налага да работи.

"Overtime" започна много добре в Bellator. В края на 2020 година той направи силен дебют с нокаут над Мелвин Манхуф. Кори влезе в турнира на Bellator в полутежка категория и към днешна дата е на финала.

Кори спечели 3 поредни победи и през ноември ще се бие с Вадим Немков във финала на турнира. Той ще се бие за титлата, както и за 1 милион долара.

„Получих повече пари за втората си битка в Bellator, отколкото за 15 битки в UFC. Спомних си как получих чек за първата битка в лигата. Тогава се обадих на жена ми и казах, че няма да работи повече. 

Аз плащам всичко, а тя може да си стои вкъщи и да отглежда деца. Отидохме и купихме къща в Индиана.“, каза Андерсън в интервю за Morning Kombat.

Кори е с рекорд 16-5-1 в ММА. За последно той се би с Немков през април, но битката беше обявена за несъстояла се. Двамата си сблъскаха главите и срещата беше прекратена в края на 3-тия рунд. По това време Кори водеше по точки и доминираше над шампиона от Русия.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес