Зареждане

Кори Андерсън: Рейес се провали, но аз ще победя Джоунс

Кори Андерсън: Рейес се провали, но аз ще победя Джоунс
Публикувано на: Февруари 13, 2020 в 18:00 ч
Кори Андерсън не е впечатлен от представянето на Джон Джоунс, който защити титлата си на косъм миналия уикенд. "Bones" се затрудни сериозно срещу Доминик Рейес и според голяма част от феновете е трябвало да загуби. В крайна сметка съдиите му дадоха единодушна победа, а това радва Кори, защото той вярва, че може да свали Джоунс от трона.

Този уикенд Андерсън ще се бие с Ян Блахович в главната битка на събитието в Рио Ранчо и може да си спечели шанс за титлата. Кори вече има 1 победа над поляка и ще влезе уверено в битката. Ето какво сподели "Overtime" в интервю за TMZ:


Гледах битката им и мисля, че всеки от тях можеше да я спечели. Рейес вкара повече удари, но Джоунс пресираше и парираше неговите ритници. Не бях сигурен кой щеше да спечели. Шокира ме доброто представяне на Рейес. Не съм вярвал, че той е толкова завършен боец. 

Мислех си, че той ще се пречупи в късните рундове. Той сподели клетката с най-великия и го направи да изглежда като обикновен човек. Доминик успя да го нарани няколко пъти, но не успя да го приключи. Винаги съм знаел, че Джоунс може да бъде победен. Знам, че аз мога да го победя. 

Виждам слабите места при него и мога да го победя. Притежавам повече неща от Рейес и знам, че мога да победя Джоунс. В края на краищата се радвам, че той остана шампион, защото аз ще съм този, който ще го свали от трона. 

Щеше да е сложно, ако Рейес го беше победил, защото щеше да има реванш, а аз щях да чакам. За мен най-голямото нещо е този уикенд. Джоунс е шампион, но аз мисля, че този уикенд битката с Блахович е шампионска за мен. Това е най-важното и трябва да доминирам 5-те рунда. Точно сега за мен най-важен е Ян Блахович. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес