Зареждане

Кори Андерсън погнусен от лъжите на Дейна Уайт

Кори Андерсън погнусен от лъжите на Дейна Уайт
Публикувано на: Август 26, 2020 в 08:39 ч
Ветеранът в полутежката категория Кори Андерсън се раздели с UFC по-рано този месец и подписа с Bellator MМА, въпреки че имаше място в топ 5 на UFC и договор за още няколко битки.

Причината не е в това, че "Overtime" не е достатъчно добър за елита в категорията, а защото Скот Кокър му е предложил по-добри условия, както и по-гъвкави възможности за спонсорство, които включват и реклама на бранда на Андерсън "Beastin' 25/8".

"На едното място е титлата на UFC, на другото място е титлата на Bellator," разсъждава 30-годишният Андерсън. "На едното ямсто нямаш спонсори, на другото имаш. Ня едното място ти плащат умерено, а на другото ти дават цяло състояние. За мен нямаше нужда от замисляне. Щеше да е глупаво да пропусна такава възможност, само заради това да бъда шампион в UFC, а не в Bellator. Това са само три букви преди титлата шампион."

Презиндетът на UFC, Дейна Уайт обаче бързо показа, че е прежалил боеца си.

"Преди всичко, това е правилния ход за него," каза Уайт. "Това не е нещо, което не се е случвало преди. И ние, и той смятаме че там ще е по-конкурентен."

Андерсън явно доста се засегна от това изказване на бившия си работодател.

"Не ме трогва това, че той продължава да забърква името ми в неговите лъжи. Всеки който ме познава или следи ММА знае, че това не е истина. Но това, за което наистина ми е криво са хората, които считам за близки, които знаят, че лъжите на Уайт не са верни, но въпреки това стоят тихо и не казват нищо. Това го виждам сега и това не е лоялност."

Все още няма обявена дата за дебюта на Андерсън в Bellator, но нищо чудно да бъде обявена в близките няколко седмици.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес