Зареждане

Конър срещу Поирие няма да е за титлата - Хабиб ще се върне

Конър срещу Поирие няма да е за титлата - Хабиб ще се върне
Публикувано на: Ноември 18, 2020 в 12:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт даде малко яснота около картинката в леката категория. Той сподели в Лас Вегас, че Хабиб Нурмагомедов ще се върне, за да търси 30-тата си победа в кариерата.

Нурмагомедов сподели, че въпреки официалното си оттегляне от спорта след победата над Джъстин Гейджи в UFC 254, той е бил тестван от USADA за допинг за 47-ми път в кариерата си. Това постави сериозни съмнения относно оттеглянето му като шампион в леката категория.

Вижте също: Хабиб беше тестван от USADA, което показва, че няма да се оттегля

"Не знам какво става," каза Уайт относно допинг теста на Хабиб. "Казах ви и преди, че очаквам той да се бие за 30-0. Защо му е да минава допинг тестове, ако не смята да се бие?

Той още не го е казал, но смятам че ще ми се обади. Не искам да го притискам. Говорихме за това, а и скоро той имаше битка. Нека си почине малко и да прекара време със семейството си. Идват и празници. Няма нищо спешно."

Има планиран двубой между Конър Макгрегър и Дъстин Поирие за 23-ти януари в UFC 257. Двамата ще се бият в леката категория при двубой-реванш. Но титлата няма да бъде намесена в тази битка, защото Уайт силно вярва, че Нурмагомедов ще се върне, за да я защитава.

"Не, битката им няма да е за титлата," обясни Уайт. "Хабиб ще се бие отново. Вярвам, че ще се бие."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес