Зареждане

Хабиб беше тестван от USADA, което показва, че няма да се оттегля

Хабиб беше тестван от USADA, което показва, че няма да се оттегля
Публикувано на: Ноември 15, 2020 в 00:00 ч
Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов явно изобщо не е бил сериозен, когато обяви, че се оттегля от ММА. В края на миналия месец 32-годишния Дагестанец защити титлата си с победа над Джъстин Гейджи. Веднага след битката "The Eagle" свали ръкавиците и обяви, че се оттегля от ММА, защото обещал на майка си.

Това обаче не е много сигурно, защото Дейна Уайт реши да го остави шампион и сподели, че според него Хабиб ще търси 30-0 в клетката, което значи, че ще направи поне още 1 битка. Нурмагомедов оглави p4p ранглистата на организацията, с което се превърна в боец номер 1 в света. Наскоро и Али Абделазиз загатна, че Хабиб ще търси 30-0 в октагона.

Преди няколко часа непобедения боец се похвали, че бил тестван от USADA, с което показва, че не планира да спира. Всеки боец на UFC, който се оттегли от ММА напуска базата с данни на USADA и не им дава проби. Хабиб обаче продължава да се тества, а това е повече от голям знак, че ще се върне, за да преследва 30-0 в клетката. Ето какво написа той в социалните мрежи:

От USADA ме тестват за 47-ми път от 2015 година насам. Просто се замислете върху това число.

Кой ще бъде последния съперник на Хабиб в клетката ? 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес