Зареждане

Конър Макгрегър срещу 'who the f*ck is that guy' Джереми Стивънс в BKFC?

Конър Макгрегър срещу 'who the f*ck is that guy' Джереми Стивънс в BKFC?
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 12:00 ч
Бившият шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър е член на борда на BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship), откакто сключи договор с ръководената от Дейвид Фелдман промоция по-рано тази година. И на фона на слуховете за евентуално преминаване в организацията в бъдеще, сега той предложи мач с бившия претендент за титлата в Октагона Джеръми Стивънс.

Макгрегър, бивш шампион в лека категория и носител на златото в категория перо, не се е появявал в Октагона повече от три години, като за последно счупи лявата си пищялна и фибулна кост при загубата с TKO в първия рунд от Дъстин Поарие в главното събитие на UFC 264. 

След като счупи пръст на левия си крак в средата на юни, Макгрегър бе принуден да се откаже от сблъсъка с Майкъл Чандлър в полусредна категория на UFC 303 в края на месеца, но е свързван със завръщане в битките както през декември, така и през януари.

Конър Макгрегър обмисля двубой с Джеръми Стивънс

И след като остават само две битки в настоящия си договор в Октагона, дъблинският контраатакуващ нападател Макгрегър сега наля масло в огъня за евентуално преместване в BKFC, заявявайки, че двубой с дългогодишния му враг Стивънс би бил вълнуваща битка.

"BARE KNUCKLE WARRIORS LETS GO!", написа Конър Макгрегър в официалния си акаунт в X."Този петък сме на живо от Солт Лейк Сити, Юта, с титлата при дамите в категория муха, когато нашата доминираща световна шампионка Кристин Фереа защитава пояса си срещу експлозивната Джейд Мейсън-Уонг. Страхотен мач! Дамите отново са водещи!"


"В нашето съпътстващо събитие също имаме "who the f*ck is that guy", който се изправя срещу Боби Тейлър", продължи Конър Макгрегър. "Аз и "who the f*ck is that guy" може да спретнем вълнуващ бой с голи ръце на 100%! Успех на всички наши бойци!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес