Зареждане

Конър Макгрегър: Ще се видим скоро

Конър Макгрегър: Ще се видим скоро
Публикувано на: Ноември 11, 2020 в 11:40 ч
Конър Макгрегър даде коментар за планирания двубой срещу Дъстин Поирие, който беше обявен официално вчера.

От няколко седмици се говори за него, като доста отдавна Макгрегър и Поирие бяха дали устното си съгласие, но официално за договорен бе обявен вчера, макар че Дейна Уайт твърди друго.

Вижте също: Официално: Конър Макгрегър срещу Дъстин Поарие 2 на UFC 257

Та след като ирландецът е твърде вероятно да се бие с Поирие през новата година, той сподели следното:

"Първият път, когато се изправих срещу Дъстин - Лас Вегас, август, 2014. Бях в началото на голямата си кариера и това беше важен двубой! Получих костюма си от Dublin Taulor Louis Copeland в същия ден. Комбинирах го с бургунди обувки, които полирах по време на полета си. В същия ден подписах и договор с UFC по ръководството на Лоренцо Фертита. Лоренцо ме покани в неговия офис - мен и мениджъра ми Одри Атар и ми подаде договор с написани суми, които никога не съм виждал през живота си! Погледнах към Оди 'Няма да имам нужда от съгласието ти за това, приятел.'


И двамата знаехме това, но се държахме на ниво, бяхме все още в офиса. Дивотия! Това беше първият от договорите ни заедно за някои от най-големите суми в историята на бойните спортове. Невероятно! Този момент бе запечатан на един от епизодите, които правих за RTE. Това бе повратен момент в кариерата ми - финансово и професионално. Епизодът се казваше 'The Suite Life'. Тогава се разхождах из казиното Red Rock напълно шокиран и замаян. Опитвах се да разбера какво се случва в действителност. Какво диво приключение беше.

Благодарен съм за това, че мога да се върне и да правя това, което обичам отново. Гледам напред към новото изпитание, което Дъстин ще представлява. Ще покажа и колко много оръжия имам. Което от тях е нужно за победата в тази вечер, ще бъде извадено от кобура.

Също така се радвам, че ще мога да помогна на благотворителната инициатива на Дъстин "The Good Fight Foundation", чрез която ще се наберат средства за изграждане на зала за деца в неравностойно положение в неговия град. Харесва ми идеята и ще дублирам даренията за същото в своя град. Страхотно е! Ще се видим скоро."

Последната битка на Макгрегър беше в UFC 246 в началото на годината, когато нокаутира Доналд Серони за 40 секудни.

Какво очаквате да се случи при завръщането на Конър?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес