Зареждане

Официално: Конър Макгрегър срещу Дъстин Поарие 2 на UFC 257

Официално: Конър Макгрегър срещу Дъстин Поарие 2 на UFC 257
Публикувано на: Ноември 10, 2020 в 20:07 ч
Реваншът за който се говореше упорито напоследък между Конър Макгрегър и Дъстин Поирие вече е официално договорен.

Според няколко сигурни източника, Макгрегър и Поирие са стигнали до сделка за предстоящата им битка в UFC 257 на 23-ти януари в лас Вегас.

От няколко седмици се говори за тази битка, но се водиха и преговори, които явно вчера са приключили успешно.

Носят се слухове, че Макгрегър иска и по-ранна дата, като е натискал за 12-ти декември, когато битката между Нунес и Андерсън отпадна като главно събитие на UFC 256.

Вижте също: Макгрегър: Пак ще изтупам прахта на Поарие

След като обяви оттеглянето си по-рано тази година, Макгрегър започна да намеква за завръщане и се оплака, че от UFC не са му намерили бързо нова битка, след като победи в първия рунд с ТКО Доналд Серони през януари.

Именно това е била причината Макгрегър да предизвика на благотворителен спаринг Поирие в Ирландия, където се намсеиха и от UFC с намерението да организират истинска битка.

И двамата бойци започнаха преговори, които продължиха дълго.


За Поирие това е нов шанс не само отново да заслужи двубой за титлата в UFC, но и да отмъсти за предишната си загуба от Макгрегър през 2014-та. Тогава и двамта се състезаваха в категория перо и Макгрегър приключи Поирие едва за 1:46 в първия рунд.

Шест години по-късно Поирие ще се опита да изрвани резултата след като Макгрегър се доказа като един от най-добрите в леката категория. Поирие пък е 5-1 в последните си 6 двубоя, които включват победи над Джъстин Гейджи, Еди Алварез, Макс Холоуей и Дан Хукър.

Двубоят между Поирие и Макгрегър ще оглави UFC събитие през януари, за което все още няма обявени други срещи.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес