Зареждане

Конър Макгрегър ще чака битка с победителя от Хабиб и Фъргюсън

Конър Макгрегър ще чака битка с победителя от Хабиб и Фъргюсън
Публикувано на: Февруари 3, 2020 в 00:00 ч
Дейна Уайт потвърди, че Конър Макгрегър ще получи шанс за титлата в лека категория. Бившия двоен шампион се завърна с победа над Доналд Серони за 40 секунди в полусредна категория миналия месец и отново разпали феновете. Президента на UFC ще даде шанс на "The Notorious", въпреки че той няма победа в лека категория от 2016 година. Голямата звезда на UFC ще трябва да изчака битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън, които ще се бият за златото през април в Бруклин.

Макгрегър загуби от Нурмагомедов през 2018 година и няма търпение да получи реванш, за да търси отмъщение. Битката между тях стана най-продавана в историята на UFC и Уайт има голямо желание да ги вкара отново в октагона. За негово съжаление Фъргюсън може да обърка плановете. Едно обаче е сигурно и това е, че ирландецът ще получи шанс за златото в лека категория. Ето какво сподели Дейна за бъдещето на своята звезда:


Най-вероятно следващия опонент на Конър Макгрегър ще бъде победителя от битката между Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Конър изглеждаше невероятно в последната си битка. Много хора говорят негативи за Серони, но той е един от най-добрите и най-лошите, които някога са се били в клетката. Серони излезе за победа, но Макгрегър мина през него като влак. 

Не знам кой ще победи в битката между Хабиб и Тони, но трябва да дадете предимство на Хабиб. Той е непобеден и трябва да е фаворит. Макгрегър излгеждаше по-добър от всякога. Той вече е наред психически. Конър е готов физически, психически и емоционално и аз нямам търпение за следващата му битка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес