Зареждане

Конър Макгрегър: Разбих Хабиб с коляно в очната кухина

Конър Макгрегър: Разбих Хабиб с коляно в очната кухина
Публикувано на: Октомври 23, 2020 в 01:00 ч
Конър Макгрегър не спира да коментира битката си с Хабиб Нурмагомедов. Двамата се биха преди 2 години в Лас Вегас, където непобедения шампион го победи със събмишън в 4-тия рунд. За изненада на всички "The Eagle" прати Макгрегър в нокдаун във втория рунд и се представи доста добре в стойка срещу него. Според съдиите Макгрегър спечели 3-тия рунд, в който двамата играха в стойка.

Битката ще бъде запомнена с много мръсни номера от страна на "The Notorious", който вкара много непозволени удари и се държеше за мрежата. В последните дни Макгрегър дори написа, че водил Хабиб с 3 на 1 рунда и се похвали, че нямал дори драскотина след срещата. Сега той си спомни за непозволен удар с коляно на земята и написа следното:

Този удар не трябва да бъде забранен. Всъщност трябва да го позволят. Вижте как си прибра главата след този удар. Бъдете откровени. Вижте го как се държи за ръката ми и не я пуска. Всичко трябва да е позволено. Бием ли се или какво правим ? 

Да, този удар с коляното в окото беше непозволен от тази позиция. Въпреки това е хубав. Това е един от моите удари, които не сте виждали никога. Има много такива мои удари. Използвах единия си крак като пружина и изстрелях другия право в очната кухина. Разбих го. 

Съгласни ли сте, че Макгрегър спечелил 3 рунда в битката с Хабиб ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес