Зареждане

Конър Макгрегър: Предлагаха 200 милиона за 2-те битки с Терънс Крауфорд

Конър Макгрегър: Предлагаха 200 милиона за 2-те битки с Терънс Крауфорд
Публикувано на: Октомври 4, 2024 в 08:00 ч
В края на миналия месец Конър Макгрегър разкри, че е имало разговори за сделка за две битки между него и шампиона по бокс Терънс Крауфорд. Тази сделка включвала една ММА битка и един боксов мач. Наскоро Крауфорд застана пред медиите и призна, че е имало такава оферта, но той я отказал, защото не иска да поема ритници и лакти от ирландеца. 

Миналия месец Макгрегър и Крауфорд бяха опасно близо един до друг. Двамата гледаха боксовата битка между Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа, която се проведе в Лондон. Конър и Терънс видяха как Дюбоа нокаутира Джошуа пред близо 100 000 души на стадион Уембли.

Крауфорд e сред най-големите звезди в бокса. Той е с рекорд 41-0 на ринга и е безспорен шампион в полусредна категория. Макгрегър от своя страна е най-голямата ММА звезда в света. В своя акаунт в социалните мрежи "The Notorious" разкри, че двете битки с Крауфорд ще им гарантират 200 милиона долара:

"Голямо уважение към Терънс Крауфорд. По 100 милиона долара на битка. 1 в ММА и 1 в бокса. Общо 200 милиона долара.", похвали се Макгрегър.

Крауфорд написа в коментарите, че се изкушава от тази оферта, но едва ли ще видим битки помежду им.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес